...

Contacteer de AdminFabriek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Contactgegevens

info@adminfabriek.be
+32 486 180 460

Bedrijfsgegevens

Rozeneind 49,
2920 Kalmthout

BTW: BE 0803.384.682
KBC: BE17 7370 7024 5221

Openingsuren

Wij zijn bereikbaar
van maandag t.e.m. vrijdag
tussen 9u en 17u.

Contact AdminFabriek

FAQ

In welke regio zijn jullie actief?

Omdat wij vooral vanop afstand werken kunnen wij onze diensten aanbieden voor elk bedrijf ter wereld waar ze internet hebben en Nederlands, Engels of Frans spreken. Indien wij op locatie moeten komen dan beperken wij ons liever tot de regio Vlaanderen, maar er zijn altijd mogelijkheden om deze regio uit te breiden.

Voor hoeveel uren per week kunnen we jullie inhuren?

Ook hier zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Wij aanvaarden kleine projectjes van enkele uurtjes, maar ook grotere projecten voor een langere periode. Hoe grotere/langer het project, hoe voordeliger ons tarief zal zijn.

Helpen jullie ook startende bedrijven?

Ja, wij ondersteunen ook starters. Zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. Voor starters of kleine bedrijven zijn wij vaak erg interessant, door onze flexibiliteit, ervaring en kennis.

Doen jullie ook boekhouding?

Wij zijn geen boekhoudkantoor, maar wij kunnen wel administratief ondersteunen in het verzamelen van gegevens en/of het voorbereiden van de aangifte/boekhouding.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn eigenlijk bijna altijd bereikbaar, maar we proberen ons werk vooral in de week tussen 9u en 17u te doen. U kan ons altijd een mailtje sturen of ons proberen te bellen. Meestal heeft u de dag zelf nog een antwoord.

Bedrijf

Contact

+32 486 180 460

BTW: BE 0803.384.682

Privacyverklaring | © 2024 Copyright AdminFabriek