...
Stop Parkinson

De AdminFabriek steunt Stop Parkinson met trappenloop in stadion van Anderlecht

Gepubliceerd op 03-06-2024

Bij de AdminFabriek zetten we ons niet alleen in voor uw administratie, marketing en sales, maar ook voor de maatschappij. Zo engageren wij ons voor de organisatie Stop Parkinson, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de strijd tegen de ziekte van Parkinson. Op zondag 23 juni 2024 organiseert Stop Parkinson een bijzondere trappenloop in het iconische stadion van Anderlecht, en wij helpen hen te ondersteunen met onze marketing en sociale media expertise.

Trappenloop voor het goede doel

De trappenloop is een evenement dat niet alleen de fysieke kracht van de deelnemers test, maar ook hun vastberadenheid om een verschil te maken. Door deel te nemen aan dit uitdagende evenement, dragen deelnemers bij aan het inzamelen van broodnodig geld voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson en de ondersteuning van degenen die eraan lijden. Het stadion van Anderlecht biedt een unieke en inspirerende locatie voor deze sportieve uitdaging.

Onze rol

Bij de AdminFabriek geloven we in de kracht van gemeenschap en betrokkenheid. Daarom hebben we besloten om onze expertise op het gebied van marketing en sociale media in te zetten om Stop Parkinson te helpen dit evenement tot een succes te maken.

Doe mee en maak een verschil

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de trappenloop op 23 juni 2024. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon een steentje wilt bijdragen, elke stap helpt om het leven van mensen met Parkinson te verbeteren. Je kunt je inschrijven via de website van Stop Parkinson en meteen beginnen met fondsen werven: l.stopparkinson.be/Trappenloop.

Samen met Stop Parkinson zijn we vastbesloten om een verschil te maken in de strijd tegen deze verwoestende ziekte. Laten we samen de treden naar een betere toekomst beklimmen!

Over Stop Parkinson

Stop Parkinson is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die getroffen zijn door de ziekte van Parkinson. Door middel van evenementen, fondsenwervingen en bewustwordingscampagnes werken zij onvermoeibaar om een wereld zonder Parkinson dichterbij te brengen.

Slotwoord

Bij de AdminFabriek zijn we meer dan alleen uw partner in administratie, marketing en sales. We zijn betrokken bij de gemeenschap en trots om organisaties als Stop Parkinson te ondersteunen. We hopen u te zien op 23 juni 2024 in het stadion van Anderlecht!

Bedrijf

Contact

+32 486 180 460

BTW: BE 0803.384.682

Privacyverklaring | © 2024 Copyright AdminFabriek