...
Werkwijze AdminFabriek Kalmthout

Werkwijze van de AdminFabriek

Bij de AdminFabriek geloven we in de kracht van zakendoen met integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze ethische benadering begint bij onze bedrijfscultuur en strekt zich uit tot elk aspect van onze activiteiten.

  • Duurzaamheid: We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Daarom zoeken we steeds naar duurzame oplossingen en beperken we onze ecologische voetafdruk.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: We dragen actief bij aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. Zo ondersteunen we lokale liefdadigheidsinstellingen en moedigen we sociale verantwoordelijkheid aan.
  • Eerlijke arbeidspraktijken: We streven naar eerlijke lonen, veilige werkomstandigheden en gelijke kansen voor al onze medewerkers. Van de partners waarmee wij samenwerken verwachten wij hetzelfde.
  • Transparantie: Openheid is de hoeksteen van ons ethisch ondernemen. We communiceren duidelijk met onze belanghebbenden, delen informatie over onze activiteiten en streven naar eerlijke zakelijke praktijken.
  • Kwaliteit en integriteit: Onze  diensten worden geleverd met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en integriteit. We staan achter wat we doen en zorgen ervoor dat onze klanten ons 100% kunnen vertrouwen.

Bij de AdminFabriek begrijpen we dat ethisch ondernemen niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook voor ons bedrijf. Het bouwen van vertrouwen bij klanten, het aantrekken van talentvolle medewerkers en het bevorderen van langetermijnrelaties met belanghebbenden zijn allemaal voordelen van onze ethische benadering van zakendoen.

Prijzen

Wij werken voor u graag een marktconform voorstel uit op maat, aangepast aan uw noden. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget. Onze prijzen variëren afhankelijk van de taakinhoud, het aantal uren dat we eraan zullen werken en de uitvoeringstermijn. In een duidelijke offerte leggen we die prijzen voor u vast. Het is voor u voordelig om ons voor langere tijd in te huren, bijvoorbeeld voor een vast aantal uren per maand. Dan werken wij graag voor u een voordelige formule uit. Enkel de voor u effectief gepresteerde uren worden gefactureerd. Pauzes, studietijd etc. zijn voor onze rekening. Onze marktconforme offerte is overzichtelijk en geeft u een duidelijk beeld van wat voor u de uiteindelijke kostprijs zal zijn. Wij focussen op de meerwaarde voor uw bedrijf. Elke investering moet en zal voor u uiteindelijk winstgevend zijn.

nummer 1 virtual assistant

Vrijblijvend gesprek
en offerte

In een vrijblijvend verkennend gesprek maken we kennis en luisteren we naar uw noden. Na dit gesprek ontvangt u van ons een duidelijke offerte met een goede inschatting van de te presteren uren en wat u dit zal kosten.

nummer 2 virtual assistant

Overdracht van gegevens
en uitvoering taken

Na akkoord van de offerte vragen we de nodige gegevens over te dragen, zodat we de taken kunnen uitvoeren volgens de gemaakte afspraken. Uiteraard garanderen wij dat alle informatie die u ons bezorgt beschermd blijft.

nummer 3 virtual assistant

Project afronden
en factuur

Als de taken zijn uitgevoerd komen wij bij u terug voor een korte evaluatie. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke factuur volgens afspraken die werden gemaakt en dus zonder onaangename verrassingen.

Bedrijf

Contact

+32 486 180 460

BTW: BE 0803.384.682

Privacyverklaring | © 2024 Copyright AdminFabriek