...
Havacman Engineering

Ga voor duurzame gebouwen met Havacman Engineering

Gepubliceerd op 06-05-2024

Af en toe zetten wij graag eens een klant in de kijker. Vandaag is dat Havacman, een erkend keurder en expert in HVAC en duurzame gebouwen. De specialisatie van Havacman ligt bij grote gebouwen, vaak zijn dit publieke gebouwen, zoals scholen, politiekantoren, OCMW’s, enzovoort. Zeer actueel is de recente verplichting voor publieke gebouwen om te beschikken over een EPC NR. Havacman maakt gebouwen van overheden en bedrijven duurzaam en helpt de energiefactuur te verlagen.

EPC NR attesten
Vanaf 1 januari 2024 moeten alle gebouweenheden van publieke gebouwen beschikken over een EPC voor niet-residentiële gebouwen. Veel gemeenten en andere overheden zijn hier volop mee bezig. Havacman helpt hen graag te voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Meer informatie is te vinden op de website van de Vlaamse Overheid: https://www.vlaanderen.be/energieprestatiecertificaat-voor-een-publiek-gebouw-epc-publiek.

Verwarmings- en aircoaudits
Als erkend keurder voert Havacman ook verwarmingsaudits en aircoaudits uit voor scholen, appartementsblokken, kantoorgebouwen, magazijnen en andere grote gebouwen. Bovendien geeft Walter ook presentaties gericht op technisch personeel. Walter helpt op die manier de energiefactuur naar beneden te krijgen en motiveert zijn klanten om een steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen.

De AdminFabriek en Havacman
De AdminFabriek mag ondertussen al enkele maanden diverse commerciële taken uitvoeren voor Havacman. Zaakvoerder Walter hebben wij leren kennen als een gepassioneerd en eerlijk persoon, die weet waarover hij spreekt en helder communiceert met zijn klanten.

Aangezien wij al een tijdje met hem samenwerken en weten hoe goed hij is, raden wij hem met veel plezier en vertrouwen aan. Dus ken of ben je iemand die beroep wil doen op de diensten van Havacman? Je kan hem altijd contacteren via:
walter@havacman.be
• 0491 08 88 58
www.havacman.be

Bedrijf

Contact

+32 486 180 460

BTW: BE 0803.384.682

Privacyverklaring | © 2024 Copyright AdminFabriek