...
Hatech verwarmingsinstallateur

Verwarmingsinstallateur Hatech viert 15 jarig bestaan

Gepubliceerd op 22-04-2024

Hatech bv is een erkend verwarmingsinstallateur van gas- en mazoutinstallaties, warmtepompen, vloerverwarming en zonneboilers. Zij richten zich zowel op de professionele als op de particuliere markt. In dit blogbericht nemen we u mee op een reis door de wereld van Hatech, waar vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Dit jaar vieren zij hun 15 jarig bestaan.

Vakmanschap en ervaring

Bij Hatech hebben ze een team van hooggekwalificeerde en ervaren verwarmingsinstallateurs die klaar staan om te helpen bij alle verwarmingsbehoeften. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe verwarmingsketel, het onderhoud van een bestaande systeem of het oplossen van storingen, het team staat garant voor vakmanschap en uitmuntendheid in elke opdracht die ze uitvoeren.

Breed scala aan diensten

Als veelzijdige verwarmingsinstallateur biedt Hatech een breed scala aan diensten om aan alle verwarmingsbehoeften te voldoen. Enkele van de meest gevraagde diensten zijn installatie van CV-Ketels, warmtepompen, vloerverwarming en radiators, airco, onderhoud en herstellingen.

Bij Hatech geloven ze in een klantgerichte aanpak waarbij tevredenheid de hoogste prioriteit is. Ze luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, bieden deskundig advies en streven ernaar om oplossingen op maat te leveren die aan de verwachtingen voldoen. De transparante communicatie met Peggy en Kristof, eerlijke prijzen en professionele service maken Hatech de voorkeurskeuze voor verwarmingsinstallaties in de regio Ekeren.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Als moderne verwarmingsinstallateur is Hatech zich bewust van het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom streven ze ernaar om milieuvriendelijke oplossingen te bieden die niet alleen het comfort verbeteren, maar ook het energieverbruik verminderen en de ecologische voetafdruk verkleinen.

De AdminFabriek en Hatech

De AdminFabriek mocht al meerdere diensten leveren aan Hatech. Zo ondersteunden wij de administratie en mochten wij recent ook een nieuwe website ontwikkelen, die sinds kort online staat. Neem gerust eens een kijkje op hatech.be.

Bedrijf

Contact

+32 486 180 460

BTW: BE 0803.384.682

Privacyverklaring | © 2024 Copyright AdminFabriek